Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suntem promotorii tehnologiei si a inovatiei!

Oferim si implementam o gama larga de solutii smart cu scopul de a face viata cetatenilor mai usoara.

Produse care upgradeaza orasele sau companiile in medii conectate, interactive si eficiente energetic

Control acces

cu face recognition

Iluminat stradal

fotovoltaic

Statie reîncărcare auto

electrice și hybrid

Sisteme

fotovoltaice

Sisteme de securitate

inteligenta

Control

acces

Control iluminat

Smart

Sistem Smart

managementul parcarilor

Iluminat inteligent

in horticultura

Industrie

4.0

Soluție Digitalizare

Smart City

Infrastructura

SMART

Soluții Smart

Environment

Soluție Smart

Managementul deșeurilor

Soluție Smart

Water

Soluții Agricultură

Smart

Control acces cu recunoastere faciala

  • Citirea temperaturii corpului
  • Recunoașterea feței cu masca
  • Alertă când un parametru este încălcat
  • Alerte multilingve
  • Recunoașterea feței și a ochilor
  • Stocare a datelor
  • Ușor de instalat – pe suport sau pe perete, suport vertical pentru porț

Iluminat stradal fotovoltaic

Gama Smartlight este alcatuita din produse care ofera randament inalt si perioade de iluminat indelungate, potrivite standardelor publice, putand fi folosite oriunde.

Ne dedicam livrarii a cat mai multor solutii de iluminat public care sa fie eficiente energetic, pentru toate proiectele de infrastructura, fiind una dintre cele mai mari probocari contemporane legate de mediul inconjurator

Statie reîncărcare auto electrice și hybrid

Fie că este vorba de stații de încărcare pentru acasă sau pentru birou, publice sau private, cu încărcare lentă sau rapidă, fie pentru autoturism fie pentru autobuz, vă putem oferi soluția potrivită.

Furnizorii noștri sunt producători europeni renumiți, iar echipamentele au implementat protocolul de conectare OCCP15s sau OCCP16j pentru comunicarea între stațiile de încărcare pentru vehicule electrice și un sistem de management.

Pentru orice stație de încărcare oferim o gamă completă de servicii clienților noștri în ceea ce privește service-ul și garanția:

• Contract de mentenanță;
• Extindere garanție;
• Asistență tehnică dedicată.

STÂLP DE ÎNCĂRCARE EXE CABLE

Ideală pentru flotele companiei și partajare auto, stația este echipată cu cel mai modern sistem de control datorită posibilității de folosire a protocolului de comunicare OCPP.

STAȚIE ÎNCĂRCARE EXE METAL

Realizată din oțel inoxidabil, poate fi echipată cu prize Tip 2 (sistem exclusiv de protejare împotriva vandalismului) sau Tip 3A, în conformitte cu standardul IEC/EN 62196-2.

STAȚIE ÎNCĂRCARE EXE DUAL WALL

Realizata pe o structura de plastic extrem de rezistenta si avand o greutate redusa poate fi montata cu usurinta pe perete.

Sisteme de securitate inteligenta

Este menit să furnizeze o imagine în timp real a unui oraș din toate punctele de vedere, prin conectarea tuturor surselor disponibile de informații. Sistemul identifică tiparele și sugerează alerte și acțiuni posibile imediate asupra lor.

FLEXIBILITATE SI SCALABITATE

Soluția poate fi construită și personalizată în funcție de necesitățile fiecărui oraș.

ONE-STOP SHOP

Platforma conectează toate sursele de date pentru a gestiona necesitățile orașului.

MONITORIZARE SI FLUIDIZARE

Fluidizarea traficului, reducerea timpului pierdut și a ambuteiajelor.

Control acces

Noul sistem de control acces este bazat pe o tehnologie inovatoare, având incorporat standard un cititor avansat de credențiale. Acesta îi permite utilizatorului să folosească diverse dispozitive pentru managementul accesului, precum carduri, bancare, taguri RFID sau telefonul mobil.

Sistemul de control acces are un design fluid și estetic ce îi permite să fie plasat cu ușurință în orice scenariu și să se adapteze oricărui stil arhitectural.

Avantaje:

• tehnologie Bluetooth;

• poate fi utilizat pentru a deschide orice ușă folosind un smartphone;

• prin intermediul aplicației noastre, administratorul poate gestiona și controla accesul;

• nu este necesar internet pentru acest proces;

• un dispozitiv este disponibil pentru mai mult de 300 de utilizatori;

• transfer facil al listei de utilizatori pe orice dispozitiv;

• administratorii pot accesa ultimele 1000 de accesări;

• upgrade gratuit de software;

• orice dispozitiv care utilizează tehnologia NFC poate fi utilizat pentru a accesa dispozitivul:

• card de credit, smart card etc.

COMPATIBIL

Compatibil cu orice broască tip european (EN1303), combină materiale rezistente – protecție anti-deteriorare și anti-spargere

MONITORIZARE

administratorii gestioneaza controlul accesului cu ajutorul aplicatiei mobile, nefiind necesar accesul la internet

acces flexibil

Pot fi utilizate diverse obiecte pentru acces, de la carduri EXE, taguri MIFARE sau orice smartphone cu Bluetooth și NFC

Control iluminat Smart

Introducerea tehnologiei led a redus semnificativ emisiile de carbon in domeniul iluminatului public. Exe Green Holding propune optimizarea sistemului de iluminat LED prin introducerea tehnologiei IoT menite sa reduca mai departe consumurile si sa aduca beneficiarului rapoarte si statistici cu privire la sistemul de iluminat stradal.

MANAGEMENT CENTRALIZAT

Sistemul de management este o platformă software de control și de monitorizare centralizată digitală.

ACOPERIRE WIRELESS

Sub 1Ghz oferă o acoperire mai mare decât 2.4Ghz, putând ajunge până la 10km.

EFICIENTA ENERGETICA

Reduce drastic consumul energetic, costurile și mentenanța folosind tehnologia LED alături de controale dinamice

Sistem Smart pentru managementul parcarilor

Senzorii utilizați au integrat tehnologia radar pentru detectarea disponibilității locurilor de parcare, cu scopul de a satisface cererea în creștere pentru o mai mare precizie a dispozitivelor inteligente de parcare. Noul gateway de parcare inteligent îmbunătățește performanța de detectare și stabilitate a senzorilor radar soluție care permite detectarea precisă (99%) a vehiculelor parcate deasupra dispozitivului. Când dispozitivul observă o modificare a stării parcării, trimite datele către cloud prin rețeaua LoRaWAN în aplicația de management.

Modele și senzori pentru Smart Parking

• Detectare îmbunătățită prin combinația de tehnologie radar și magnetică.
• Performanță și stabilitate mai bune
• Protecție IP68 și complet certificat (CE și FCC).
• Trei moduri de instalare (la suprafață, îngropat, semi-îngropat).
• Este nevoie de aproape zero întreținere.
• Configurare Over-The-Air (OTA).
• Protocol de comunicare LoRaWAN.

Soluția de parcare inteligentă poate reduce:

• Volumul traficului cu: -8%;
• Emisii de gaze cu: -40%;
• Km. parcurși cu: -30%;
• Timp în trafic cu: -43%

Bazat pe o tehnologie inovatoare

PLATFORMA SOFTWARE PENTRU ADMINISTRATORI

APLICATIE MOBILA PENTRU SOFERI

Iluminat inteligent in horticultura

Tehnologia inovativa in iluminat sustine eforturile producatorilor de legume si plante medicinale de a cultiva in spatii complet inchise si a obtine cu un randament energetic optim culturi profitabile.

Industrie 4.0

Principala provocare a fiecărei afaceri în Industria 4.0 este colectarea de date de calitate în timp real, oferind inteligență și fiabilitate proceselor de producție și alimentând cu informații pertinente KPI-urile fiecărui nivel de decizie. Acest sistem se poate aplica nu numai în procesele de producție industrială și/sau alimentară, ci și al logisticii și transporturilor. Conexiunea directă la procesele productive folosind IIoT și, de asemenea, la dispozitivele și instrumentele de control este piatra de temelie a transformării digitale a industriei moderne. Prin sistemele Scada, pe lângă vizualizarea proceselor se poate interveni direct asupra lor utilizând controlul de la distanță.

Soluție Digitalizare Smart City

Soluția pentru digitalizare este o soluție software integrată pentru digitalizarea interacțiunii dintre instituțiile publice și cetățeni, simplificarea și perfecționarea activității funcționarilor publici precum și pentru reducerea semnificativă a birocrației în instituțiile publice locale.

Infrastructura SMART

Infrastructura unui Smart City este oarecum pasul introductiv pentru stabilirea cadrului general și al arhitecturii unui oraș inteligent. Foarte puține orașe Smart au fost înființate recent în întreaga lume care să respecte acest concept. O astfel de infrastructură inteligentă ar putea fi privită ca un sistem ciber-fizic care asigură un management integral al tuturor elementelor pe care le cuprinde prin intermediul diferitelor instrumente tehnologice care ajută la compilarea și analiza datelor pentru a îndeplini obiectivele de eficiență, durabilitate, productivitate și siguranță a întregului system. O abordare unitară încă de la primii pași înspre orașul intelligent va face drumul mai ușor. Exe Green Holding are specialiștii, profesionalismul și tehnilogia necesară pentru a implementa în orașul dumneavoastră o astfel de structură.

Soluții Smart Environment

Smart Environment este un produs conceput pentru a detecta diferiți parametri și gaze poluante care influențează calitatea aerului. Soluțiile de Smart Environment sunt bazate pe senzori care preiuu date de analiza a calității aerului, fiind independente energetic, capabile să furnizeze date, statistici și rapoarte care pot fi afișate în locuri publice sau pot sesiza mijloace de alertare a populației.

Soluție Smart pentru Managementul deșeurilor

Soluția IoT de gestionare a deșeurilor permite orașelor și industriilor să își gestioneze deșeurile într-un mod eficient, reducând amprenta asupra mediului și îmbunătățind calitatea serviciului. Printr-un astfel de sistem coșurile de gunoi, pubelele, containerele pot fi integrate într-un sistem inteligent (IoT) pentru o planificare optimă a colectării deșeurilor, cu avantaje directe în reducerea traficului și a blocajelor în trafic, a emisiilor de gaze și a consumului de carburant.

Soluții Smart Water

Activitatea de management a apei afectează mai multe sectoare: agricultură, zootehnie, industrie, servicii, viața din orașe și sate… Monitorizarea apei potabile, detectarea scurgerilor chimice în râuri, controlul scurgerilor în timp real în mare, urmărirea variațiilor de presiune de-a lungul conductelor și verificarea calității apei în instalații precum cele piscicole, de înot sau ștrandurile și piscinele sunt doar câteva exemple.

Soluții Agricultură Smart

Agricultura inteligentă sau agricultura de “precizie” cum mai este numită se referă la gestionarea tuturor variațiilor din domeniu pentru a crește randamentul culturilor sau al creșterii animalelor, pentru a crește productivitatea și a reduce consumul de inputuri agricole

Sistem securitate perimetre

Sistemul de detectare a intruziunilor, bazat pe fibră optică este o platformă hardware și software integrată. Sistemul este constituit dintr-o centrală digitală, module de comunicație și fibră optică.

Sistemul de securitate perimetre încorporează algoritmi de învățare automată și percepție 3D pentru a identifica, urmări și clasifica obiectele.

Acest sistem este calea viitorului pentru aplicațiile de securitate, înlocuind soluțiile tradiționale precum senzorii radar și cu microunde.

Platforma puternică de securitate este complet integrată în infrastructura existentă, oferind automatizarea supravegherii cu detectarea, clasificarea și urmărirea în timp real a persoanelor.

Pot fi utilizate pentru: • Aeroporturi • Granițe • Infrastructură critică • Centre de date • Maritime și Porturi • Instalații militare și nucleare • Rafinării și conducte • Utilități gaz și energie • Închisori.

Solicitare ofertă

Exe Green Holding este un integrator de soluții end-to-end, având echipa, know-how-ul și tehnologia pentru a se implica în orice tip de proiecte industriale, comerciale sau rezidențiale