Oferim si implementam o gama larga de solutii smart cu scopul de a face viata cetatenilor mai usoara

Banca fotovoltaica

Cos de gunoi

Display publicitar

Statie de autobuz

Banca fotovoltaica

Banca solară EXE înlocuieşte banca tradiţională cu o soluţie wireless, ecologică, cu zero emisii de dioxid de carbon. Mobilierul urban inteligent propus inglobeaza tehnologii ale secolului 21: WIFI, incarcare telefon wireless, iluminat LED, analiza calitate aer sau upload de continut media.

Cos de gunoi

Solutie inteligenta de gestiune a deseurilor

Cosul de Gunoi SMART este un dispozitiv IoT care sortează și comprimă automat materialele reciclabile. Combină recunoașterea obiectelor unică bazată pe inteligență artificială, controlul nivelului de umplere și procesarea datelor pentru a face gestionarea deșeurilor convenabilă.

Acest cos de gunoi SMART optimizează gestionarea deșeurilor în instituția dvs., permițându-vă să economisiți bani, timp și forță de muncă. Asigură sortarea precisă a deșeurilor aruncate prin recunoaștere și segregare automată. Datorită comprimării plasticului și hârtiei, frecvența de golire a pubelelor este redusă la jumătate.

Notificările automate când unul dintre containere este plin permit o gestionare mai eficientă a timpului angajaților. 

Aplicația arată nivelul de umplere al fiecărei fracții și starea dispozitivului în timp real.

Soluția IoT de gestionare a deșeurilor permite orașelor și industriilor să își ges- tioneze deșeurile într-un mod eficient, reducând amprenta asupra mediului și îmbunătățind calitatea serviciului. 

Printr-un astfel de sistem coșurile de gunoi, pubelele, containerele pot fi in- tegrate într-un sistem inteligent (IoT) pentru o planificare optimă a colectării deșeurilor, cu avantaje directe în reducerea traficului și a blocajelor în trafic, a emisiilor de gaze și a consumului de carburant. 

Deşeurile reprezintă cea mai mare sursă de poluare cu gaze cu efect de seră dintr-un oraș.

Beneficiile soluției IoT pentru Managementul gunoiului:

  • Reduceți costurile operaționale
  • Reduceți amprenta asupra mediului
  • Obțineți o eficiență și o optimizare mai mare
  • Obțineți servicii de înaltă calitate
  • Crește bunăstarea cetățenilor

Display publicitar

Pentru tehnologia e-ink, de exemplu, orarul transportului public afișează imagini clare, lizibile care nu pâlpâie, fiind ușor de citit din unghiuri largi, iar conținutul este clar vizibil chiar și în plin soare. 

Acest dispozitiv este “un maestru” când este vorba despre economisirea energiei: puterea fiind consumată pentru actualizarea informațiilor și astfel ea poate proveni în mod suficient de exemplu de la un panou solar.

Aceasta este o soluție bună acolo unde rețeaua electrică nu este ușor accesibilă. Toate echipamentele au carcasa realizată din oțel, aluminiu sau alt material special neinflamabil cu rezistență ridicată la vandalizare. Aparatele funcționează 24/7, 360 de zile pe an. 

Actualizarea informațiilor se realizează printr-o rețea 3G/4G dar poate fi si alt gen de cconectare în funcție de soluția concretă și este gestionată la nivel central.

Statie de autobuz 

Statia de autobuz EXE impresioneaza prin inovatie si tehnologie, avand un modul fotovoltaic pentru alimentare, porturi incarcare USB, incarcare wireless, WIFI Router, panouri publicitare, display LCD, cos de gunoi incorporate si sistem de supraveghere video din otel si sticla, toate imbinate creativ pe o structura din otel.

Solicitare ofertă

Exe Green Holding este un integrator de soluții end-to-end, având echipa, know-how-ul și tehnologia

pentru a se implica în orice tip de proiecte industriale, comerciale sau rezidențiale