Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

De peste 12 ani EXE Green Holding am devenit lider în domeniul eficienţei energetice şi al iluminatului, am dezvoltat o gamă variată de produse, construită pe baza obiectivului nostru de inovaţie şi revoluţionare a industriei. Astfel, portofoliul companiei s-a dezvoltat şi s-a specializat în furnizarea de soluţii pentru diverse industrii, de la de la spaţii de birouri, industriale şi arhitecturale la domeniul hotelier, sportiv şi medical.

Aceste soluţii includ servicii de instalaţii electrice, proiectare luminotehnică precum şi calcul de eficienţă energetică. În plus, gama de produse se extinde, oferind atât producerea şi distribuţia de corpuri de iluminat pe baza tehnologiei LED, cât şi produse din gama IoT, fotovoltaice, cu raze UVC, face recognition si mobilier urban smart.

Compania oferă soluţii end-to-end bazate pe inovaţie şi tehnologii de ultimă oră pentru o mare varietate de industrii precum turism, transport, arhitectural, industrial, medical, comercial, sportiv, de biouri şi spaţiu public. Portofoliul nostru include o gamă variată de produse şi servicii de instalaţii electrice şi eficienţă energetică, aplicate în zeci de proiecte ale clienţilor noştri, naţionali şi internaţionali.

Colaborari stiintifice

Institutul de Cercetari in Transporturi

Institutul Național de Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației

Institutul de Fizică Atomică

Institutul National pentru Fizica Materialelor

Asociatii profesionale din care facem parte

AmCham România (Camera de Comerț Americană în România)
CCIFER ( Camera Franceză de Comerț și Industrie în România )
AHK (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană)
BEROCC ( Camera de Comerț Belgia, Luxemburg, România, Moldova)
ABC (Asociația Austrian Busines Club)
ROMATOM (Forumul atomic român)
UNPR (Uniunea națională a patronatului român)
PSC (Patronatul societăților din construcții)