Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ce trebuie să știți înainte de a instala un sistem de energie regenerabilă cu panouri fotovoltaice

Iată cei 7 pași pe care îi urmăm pentru a simplifica procesul de instalare al sistemelor fotovoltaice:

1. Vizita inițială: Ne familiarizăm cu amplasamentul și evaluăm accesul pentru echipa de montaj. În timpul acestei vizite, facem fotografii și stabilim planul de acțiune.

2. Proiectarea sistemului: Elaborăm un plan detaliat pentru instalarea panourilor, invertorului, sistemul de management și a panoului electric conform cerințelor proiectului.

3. Proiect electric: Planificăm fiecare detaliu al instalării electrice, inclusiv înserierea panourilor, conexiunile la invertor și la tabloul electric.

4. Tipuri de acoperiș: Selectăm metodele adecvate de prindere a panourilor pe diferite tipuri de acoperișuri, fie ele din tablă, țiglă ceramică sau alte materiale.

5. Montaj la sol: Dacă alegem montajul la sol, dezvoltăm un plan pentru structura de suport metalică.

6. Achiziționarea materialelor necesare: Realizăm o listă completă de materiale, asigurându-ne că avem tot ce este necesar pentru instalare, inclusiv mufe, cabluri și accesorii de fixare.

7. Verificarea finală: După finalizarea montajului, efectuăm o inspecție amănunțită pentru a ne asigura că toate componentele sunt instalate corect și că sistemul funcționează în parametri optimi.

Prin urmărirea acestor pași, asigurăm o instalare eficientă și fiabilă a sistemului de energie regenerabilă cu panouri fotovoltaice. Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta oricând.