Lucrările de execuție pentru proiectul de modernizare și reparații de la Spitalul Hunedoara se apropie de final

Suntem încântați să vă informăm că lucrările de execuție pentru proiectul de modernizare și reparații de la Spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara se apropie de final. În cadrul proiectului, ne-am concentrat pe mai multe aspecte esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii și funcționalității spitalului:
▪️ Termo-hidroizolarea teraselor și planșeelor sub poduri, pentru asigurarea durabilității și protecției împotriva intemperiilor.
▪️ Modernizarea și reparația încăperilor, inclusiv înlocuirea tâmplăriei existente și implementarea măsurilor constructive pentru respectarea standardelor de siguranță împotriva incendiilor.
▪️ În prezent, suntem în curs de realizare a instalațiilor sanitare și electrice, pentru optimizarea consumului de resurse și creșterea eficienței. Implementăm sisteme alternative de energie, pentru reducerea impactului asupra mediului.
Continuăm să livrăm și să montăm corpuri de iluminat, precum: panouri LED, panouri clean room (special concepute pentru sălile de operație) și corpuri de iluminat de siguranță. Toate acestea sunt integrate în sistemul de iluminat DALI.
Vă mărturisim că ne-am angajat să ducem la bun sfârșit acest proiect cu aceeași atenție la detalii, pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale din România.