EXE Green Holding, lider în domeniul eficienţei energetice şi al iluminatului, şi-a dezvoltat o gamă variată de produse, construită pe baza obiectivului nostru de continuă inovaţie şi revoluţionare a industriei. Astfel, portofoliul companiei s-a dezvoltat şi s-a specializat în furnizarea de soluţii pentru diverse industrii, de la de la spaţii de birouri, industriale şi arhitecturale la domeniul hotelier, sportiv şi medical.

Aceste soluţii includ servicii de instalaţii electrice, proiectare luminotehnică precum şi calcul de eficienţă energetică. În plus, gama de produse se extinde, oferind atât producerea şi distribuţia de corpuri de iluminat pe baza tehnologiei LED, cât şi produse din gama IoT, fotovoltaice, cu raze UVC, face recognition si mobilier urban smart.

Compania oferă soluţii end-to-end bazate pe inovaţie şi tehnologii de ultimă oră pentru o mare varietate de industrii precum turism, transport, arhitectural, industrial, medical, comercial, sportiv, de biouri şi spaţiu public. Portofoliul nostru include o gamă variată de produse şi servicii de instalaţii electrice şi eficienţă energetică, aplicate în zeci de proiecte ale clienţilor noştri, naţionali şi internaţionali.

Colaborari stiintifice

Institutul de Cercetari in Transporturi

Institutul Național de Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației

Institutul de Fizică Atomică

Institutul National pentru Fizica Materialelor

Compania noastră are activitate în peste 10 locații din Europa, Statele Unite, regiunea Asia-Pacific și Orientul Mijlociu